Producenci

Cenniki do pobrania

Statystyki

Produktów:
689
Kategorii:
202
Nowości:
0
Promocje:
0

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Klauzula informacyjna dot przetwarzania danych osobowych

 

Klauzula informacyjna dot. przetwarzania danych osobowych w spółce

ARKADIUM A.Maciejowski K.Maciejowski S.C.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – dalej: RODO) informuję, iż:

Administratorem Państwa danych osobowych jest ARKADIUM S.C. ul.Klonowa 16, 32-590 Libiąż NIP: 6282231942 e-mail: arkadium2@wp.pl

tel: 32 6242224

Państwa dane są przetwarzane w celu przesyłania informacji marketingowych na podstawie art. 6 ust. 1 punkt a RODO (osoba, której dane dotyczą wyraziła zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w jednym lub większej liczbie określonych celów) lub w celu zawarcia umowy sprzedaży na podstawie art. 6 ust. 1 punkt b RODO (przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy)

Mogą Państwo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw – z przyczyn związanych ze swoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania swoich danych opartych na tej podstawie. W dowolnym momencie przysługuje Państwu prawo do cofnięcia wyrażonych zgód, co nie wpłynie na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano do czasu ich cofnięcia.

Dane osobowe będą przetwarzane do momentu cofnięcia zgody lub przez okres trwania umowy oraz do 10 lat po jej zakończeniu.

Podanie danych jest dobrowolne, ale ich nie podanie będzie związane z brakiem możliwości otrzymywania informacji marketingowych, a w przypadku zawieranych umów, brak podania danych spowoduje brak możliwości zawarcia umowy.

Informujemy, że odbiorcą Państwa danych osobowych będą upoważnieni pracownicy Spółki oraz Zarząd Spółki.

Podmiotami, którym przekazywane będą Państwa dane osobowe mogą być:

  1. dostawcy systemów informatycznych oraz podmioty świadczące usługi IT,

  2. podmioty świadczące na rzecz Spółki usługi kadrowe, księgowe, usługi prawne,

  3. operatorzy pocztowi i kurierzy,

  4. operatorzy systemów płatności elektronicznych oraz banki w zakresie realizacji płatności,

  5. organy uprawnione do otrzymania Państwa danych osobowych na podstawie przepisów prawa.

Państwa dane będą zabezpieczone poprzez zastosowanie odpowiednich procedur ochrony danych osobowych, wdrożonych w Spółce.

Mają Państwo prawo do żądania od Spółki dostępu do danych osobowych, które Państwa dotyczą, ich sprostowania, usunięcia lub wystąpienia z żądaniem ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do uzyskania kopii danych.

Informujemy, że Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej oraz, że nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również nie będą wykorzystywane do profilowania.

Informujemy również że przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego- Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Internetowa Hurtownia Elektroinstalacyjna Libiąż - Polski Magazyn Elektrotechniczny pme24.eu oferuje: rozdzielnice budowlane, rozdzielnice mieszkaniowe, bezpieczniki, kable instalacyjne, kable ziemne, kable internetowe, kable glosnikowe, kable audio, przewody instalacyjne, przewody instrumentalne, przewody mikrofonowe, żarówki, żarówki LED, świetlówki, świetlówki LED, Lampy, oprawy ledowe, oczka halogenowe, gniazdka, wylaczniki, gniazda siłowe, wtyczki siłowe, 

 

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

{nocache:ee313d771817587b0fe0a1315088483f#0}
Sklep internetowy od home.pl